You are currently viewing Ilić: Voleo bih da smo kao Mančester Siti!

Ilić: Voleo bih da smo kao Mančester Siti!

Fudbalski klub Čukarički je porazom otvorio prolećni deo šampionata, zabaležio poraz od Crvene zvezde rezultatom 0:3. Drugo kolo nakon starta ekipa Čukaričkog pobedila Mladost sa 1:0. Trener fudbalera Čukaričkog Saša Ilić izjavio je danas da je zadovoljan nakon pobede i dodao da bi voleo da tim igrao kao Mačnester siti.

Želim da moja ekipa igra, kao što i svaki trener želi, brzo, tečno, koliko je to moguće. Da mladi igrači pokazuju talenat, potrebno im je samo vremena, moraju da budu strpljivi. Kako bih tačno voleo da igramo fudbal? Kao Mančester siti, ali to je nemoguće“, izjavio je Saša Ilić.

Saša Ilić smatra da je njegov tim odigrao bolje Zvezde, kada je njegov tim izgubio.

Po mom mišljenju, bolje smo odigrali protiv Crvene zvezde, a izgubili smo sa 3:0. Proitv Mladosti možda nismo bili na tom nivou, ali smo pobedili. Ciljevi su nam uvek isti, želimo da budemo u vrhu srpskog fudbala i da promovišemo mlade igrače“.

Nakon što je klub ostao bez najboljeg strelca Đorđa Jovanovića, priliku je dobio i iskoristio Marko Rakonjac.

Jovanović je bio izuzetno bitan igrač za Čukarički. Pričao sam ranije da ima ogroman potencijal, znam ga dok je bio maloletan, igrali smo tada zajedno u Partizanu. Drago mi je da je napravio odličan transfer i da je u Makabiju počeo da daje golove. Mislim da su njegovi dometi baš visoki. Ostali smo sa mladim Rakonjcem, još mlađim Spasojevićem, došao je nešto stariji Aganspahić. Uverili smo se svi da ćemo od njega imati korist, vrlo je vredan momak, bio je najbolji pojedinac u Novom Pazaru, polako se uklapa u našu filozofiju“, ocenio je Saša Ilić.