You are currently viewing Iliev: Idemo jako, pa šta nam Bog da!

Iliev: Idemo jako, pa šta nam Bog da!

Partizan je u žrebu dobio holandski Fejnord, prvi susret je zakazan za 10. mart u Humskoj, dok će sedam dana kasnije biti u Roterdamu. 

Nakon žreba Lige Konferencija, svoje utiske je preneo sportski direktor Partizana, Ivica Iliev.

,,Još se nisu slegli utisci od sinoć protiv jakog tima Sparte. Bio je to spektakl, navijači su bili spektakularni, nosili našu ekipu i zbog njihove neverovatne energije je i ekipa onako dobro izgledala. Mnogo interesantno i prvenstvo i Evropa ove sezone, veliki uspesi oba naša kluba. Stvarno za ponos srpskog fudbala“, počeo je Iliev za TV Arenasport.

On se potom osvrnuo na žreb i na Fejnord.

,,Fejnord je velikan evropskog fudbala, osvajač velikih takmičenja. U vrhu su hoalndskog fudbala i veliku bitku biju sa Ajaksom i PSV-om. Jednog od najtežih protivnika smo izvukli i na papiru su favorit. Ali ja verujem da naš tim može da se takmiči protiv svakoga. Kad je najteže, oni su najbolji. Uvek sam optimista. Naravno, ne hazarderski, jer znamo s kim igramo. Fejnord… Idemo jako, pa šta nam Bog da.“

Iliev se na kratko dotakao i predstojećeg večitog derbija koji je na programu u nedelju od 18 sati.

,,Pa ovo je Partizan u kom sam ja igrao kad je Sale Stanojević bio trener. Napadački, jako i atraktivno. Ne sumnjam da će tako biti i u nedelju“, poručio je Ivica Iliev.