You are currently viewing Inter spremio milione za hrvatski tandem: Koliko će Perišić zarađivati po sezoni?
Foto: instgaram.com/inter

Inter spremio milione za hrvatski tandem: Koliko će Perišić zarađivati po sezoni?

Iako su tokom proteklih nedelja postojale glasine o rastanku Intera i Ivana Perišića, sve više se u Italiji govori o produžetku saradnje.

Stručnjak za transfere Nikolo Šira putem Tvitera je izvestio javnost da je klub sa Meace spreman da nastavi saradnju sa hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem. Vezisti Intera ponuđena je godišnja plata od 6,5 miliona evra, a Šira kaže da je i Perišić vrlo blizu produžetku saradnje sa sadašnjim klubom.

Inter je, prema njegovim rečima, zainteresovan da Perišiću ponudi novi ugovor do 2024. godine sa godišnjim primanjima od 4,5 miliona evra. 

S obzirom na činjenicu da Perišiću ugovor sa Interom ističe do kraja juna mnogi klubovi širom Evrope zainteresovani su za njegove usluge. Navijači Hajduka bi rado želeli da ga bar još jednom vide na Poljudu u dresu voljenog kluba, a Perišić im je uputio kratak odgovor: „Sve u svoje vrime“.

Perišić je ove sezone jedan od standardnih prvotimaca. Postigao je gol protiv Milana u derbiju i bio je jedan od boljih igrača na meču protiv Liverpula u kojem je tim trenera Intagija poražen sa 2:0.