You are currently viewing Inter odgovara Juventusu: Dva Inzagijeva pojačanja za odbranu Skudeta

Inter odgovara Juventusu: Dva Inzagijeva pojačanja za odbranu Skudeta

Uprkos najavama da bi srpski reprezentativac Filip Kostić ove zime mogao da zaigra na Meaci, Inter je odlučio da pazari u komšiluku.

Uprava Nero-azura želi da angažuje beka Atalante Robina Gosensa, posle odluke Ajntrahta da zadrži Kostića. 

Atalanta neće lako pustiti namčakog fudbalera. O tome svedoče neuspešni pregovori sa Njukasl junajtedom koji je za Robina Gosensa ponudio klubu iz Bergama 30 miliona evra. Gosens je tom prilikom navodno postigao dogovor sa klubom iz Engleske o visini plate od 3,5 miliona evra po sezoni.

Ipak, Nemac je odlučio da odbije Engleze na kraju i želeo je samo Inter. Dva kluba su postigli načelni dogovor o pozajmici sa pravom otkupa na leto u iznosu od 22 miliona evra.

Trener Simone Inzagi tražio je od uprave dovođenje igrača koji pokriva levi bok, s obzirom na činjenicu da Perišiću ističe ugovor do kraja juna, a Aleksandar Kolarov odbrojava poslednje dane svoje igračke karijere.

Takođe, šampion Italije će iz Đenove dovesti Ekvadorca Felipe Kaiseda. Njega je inzagi trenirao u Laciju gde je Kaisedo bio odlična zamena za Ćira Imobilea i postigao je veliki broj važnih golova ulazeći sa klupe. Sličnu ulogu će imati i u Interi pošto je Hoakin Korea povređen i biće odsutan mesec dana.