You are currently viewing Inter zadržava Kolarova!

Inter zadržava Kolarova!

Aleksandar Kolarov, doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije, se i dalje nalazi na prekretnici!

Pominjao se povratak u redove šampiona Srbije Crvene zvezde, Torino ga je želeo u svojim reodvima, Roma nudila fotelju sportskog direktora.

Ali kako stvari stoje Aleksandar Kolarov neće odabrati ni jednu od ponuđenih opcija. Sve su veće šanse da kopačke „okači o klin“ i na kraju sezone završi aktivnu igračku karijeru.

Kako javlja Italijanski „Kalčomerkato“ na ovakvu odluku bivšeg kapitena „orlova“ su navele brojne povrede zbog kojih u poslednje dve sezone nije bio na prepoznatljivom nivou. Dres Intera je obukao samo 14 puta za dve godine a u aktuelnom šampionatu samo tri put. I to svaki put kao rezerva. Kad se tako posmatraju stvari povlačenje deluje kao realna opcija.

Po izvorima pomenutog lista Kolarov bi ostao u fudbalu kao menadžer, mada bi mogla da mu bude zanuimljiva ponuda koju mu spremaju na Đuzepe Meaci. Trener Inzagi bi ga rado video kao deo svog stručnog štaba, što se Kolarovu dopalo kao solucija i ozbiljno je razmatra.

Zbog svega toga mediji na „čizmi“ dodaju da uopšte nije isključeno da iskusnog defanzivca od leta viđamo u odelu pored aut linije, za početak kao pomoćnika šefa struke Milanskog Intera.