You are currently viewing Inzagi o Liverpulu: Jedan od najjačih timova u Evropi!

Inzagi o Liverpulu: Jedan od najjačih timova u Evropi!

Šef stručnog štaba Intera Simone Inzagi govorio je pred prvi meč osmine finala Lige šampiona sa Liverpulom, utakmica je na programu u sredu od 21 sat.

Predhodno ovaj duel je prokomentarisao trener Liverpula Jirgen Klop, koji je takođe pohvalio rivala.

„Engleski klubovi su veoma jaki, svi su osvojili svoje grupe, osim Čelsija. Liverpul je jedan od najjačih timova u Evropi, ali naši momci su stekli pravo da učestvuju u takvim utakmicama. Nismo igrali osminu finala Lige šampiona dugi niz godina i trudićemo se da prođemo dalje, iako će biti veoma teško. Na papiru je Liverpul favorit, ali to će se pokazati na meču“, rekao trener Intera Simone Inzagi.

Inzagi pred duel poslao poruku svom timu.

„Zamoliću momke da izađu na teren i ne razmišljajući ni o čemu igrajte svoj fudbal, pokažite svoje ideje. Strast će odlučiti o svemu. Sve utakmice počinju od 0:0. Mi ćemo koristiti svoje metode, imaćemo svoju motivaciju. U nekim mečevima je važno voditi računa svaka sitnica. Videli smo utakmice Liverpula, uključujući i protiv Milana. On ima dubok sastav, odličnog trenera, ekipa deluje intenzivno, tako da ne možemo da se isključimo“, završio je Inzagi.