You are currently viewing Irving o vakcinaciji i uslovljavanju: „Nije to tako prosto“

Irving o vakcinaciji i uslovljavanju: „Nije to tako prosto“

Plejmejker Bruklin Netsa, Kajri Irving, suočava se sa restrikcijama i uslovljavanjima obaveznom vakcinacijom. Mnoge sportske zvezde imaju ovih problema iako nama još uvek odzvanja u ušima maltretiranje teniskog broja 1 koje je došlo do ekstrema.

Irving i dalje ne može da igra na svom terenu jer nije vakcinisan, a povodom te odluke često se nađe na meti kritika sa optužbom da nije spreman na sve kad je u pitanju njegov tim.

U „Barklejs“ centru Irving neće moći da dočekuje protivnike sve dok se ne vakciniše. Povodom politike pandemijskog postupanja u Netsima, kao i o trenutnoj igri tima, Irving je rekao:

„Tim će izgledati bolje kada se uigraju još neki igrači. Ipak, želeo bih da mogu da igram na domaćem parketu. Neki ljudi mi kažu da je stvar jednostavna i da samo treba da odem da primim vakcinu. Za mene i moj način života nije tako prosto, ali se svakako molim za dobar ishod“, istakao je Irving.

„Ne osećam krivicu zbog ove situacije. Ja sam jedini igrač koji se bori sa ovakvom situacijom jer ja igram u Njujorku. Da sam bilo gde drugde, verovatno bi situacija bila drugačija. Živim svoj život najbolje što mogu i žao mi je, kao i svim drugima, zbog svega što smo propustili u ove dve godine. Nisam imao plan da sve bude ovako“,dodao je Kajri.

Netsi su trenutno osmi tim Istoka sa skorom 29-27. Trejdovanjem su ostali i bez Džejmsa Hardena koji sada nastupa u dresu Filadefije.