You are currently viewing Italijanski sudija koji oštetio Milan: Mislio sam da će me Rebić udaviti!
foto:screenshoot

Italijanski sudija koji oštetio Milan: Mislio sam da će me Rebić udaviti!

Italijanski sudija Marko Sera je u meču Milna protiv Specije napravio veliku grešku kada je poništio gol Milana u nadoknadi vremena pri rezultatu 1:1. Da za njega bude gore, Specija je posle toga postigla gol za pobedu i njegova greška je još više dobila na značaju.

On se prvi put oglasio posle pomenute greške i pričao kako su regovali igrači Milana posle meča.

Nisam spavao više od sat vremena, ali se sada želim vratiti na teren. Dogodila se greška u mojoj glavi jer sam bio fokusiran na Rebića i Bastonija koji je dolazio s leđa. Mislio sam svirati faul ukoliko ga dotakne. Fokusirao sam se na to sve i propustio sam scenario u kojem je Mesias šutirao. Sećam se da sam pomislio kako se nadam da će promašiti.

Sera je u jednom trenutku pomislio da će ga Ante Rebić udaviti u naletu besa. Iznenadio ga je i Zlatan Ibrahimović u tunelu nakon utakmice.

Mislio sam da je Rebić krenuo da me udavi. Mislim da je tada shvatio da je on igrač na terenu i da i on promaši prazan gol, a to se meni dogodilo. Možda bi mnoge sudije učinili isto i pogrešili u tom trenutku, rekao je Sera i dodao:

Desilo se to da su pojedini igrači Milana samo prošli pored mene. Florenci je bio slomljenog srca, kao i ja i onda me zagrlio. Prišli su mi Kalabrija i Ernandez i rekli da se ovakve situacije dešavaju. Tada je prišao Zlatan Ibrahimović i obratio mi se. ‘Pokaži sada da si jak i reaguj’, rekao mi je. Bio sam veoma zadovoljan njegovom reakcijom, ali tek sutra sam shvatio kakav je to gest bio. U tom emotivnom stanju nisam dovoljno cenio gest igrača Milana, rekao je Sera.