You are currently viewing Izjava Radonjića nakon Zvezdinog peha
Foto: facebook.com/KK Crvena zvezda

Izjava Radonjića nakon Zvezdinog peha

Nakon poraza ekipe Crvene zvezde od Monaka, trener Dejan Radonjić dao je izjavu za medije. U okviru 25. kola Evrolige, košarkaši Zvezde izgubili su na svom terenu i upisali peti uzastopni poraz u evroligaškim mečevima.

Crveno-beli su doživeli poraz nakon odličnog starta utakmice i prokockali prednost od 20 poena.

Trener je, vidno razočaran izjavio sledeće:

„Čestitam Monaku na pobedi, odigrali su dobru utakmicu, pokazali su šta mogu. U prvom poluvremenu smo ofanzivno bili odlični, u drugom poluvremenu bilo je drugačije“, rekao je Radonjić.

Nakon što je Saša Obradović ušao u halu, začuli su se zvižduci i zvuci negodovanja sa tribina. Predstavnici medija pitali su Radonjića o čemu su razgovarali njih dvojica pri ulasku.

„Samo smo se pozdravili, pitali smo jedan drugog kako smo…“, kratko je odgovorio Radonjić.

S obzirom da je ekipa Monaka uspela da istopi 20 poena prednosti Crvene zvezde, novinari su upitali trenera šta se to dogodilo i postoji li racionalno objašnjenje za taj radikalni preokret.

„Pokazali su u napadu kakav su tim i šta mogu da urade, nije to ni prvi put ove sezone, a pokazaće to i u nastavku. Ofanzivno smo bili odlični, najbolje poluvreme što se tiče napada u Evroligi. Bio je dobar ritam 15, 16 minuta i dobra energija, a nakon toga je usledilo nešto što sam pričao o tome, što se dovoljno ne prati. To je niz problema, ušli smo u neki teški trening, da ste videli sve bi vam bilo jasno, ne biste ništa pitali“, istakao je Radonjić a potom nastavio:

„Oni su igrali dobru i tvrdu odbranu, mi nismo mogli da pariramo. Putovanja, utakmice, opterećenje, potrošli smo se, znate kakve smo probleme imali poslednjih mesec dana i to je došlo na naplatu. Žao mi je što smo izgubili meč, ali bilo je evidentno da nema energije i videlo se šta su posledice toga. Dali smo sve od sebe poslednja dva dana, ali bilo je mnogo da to uradimo i sada. Atipične greške i protiv Armanija i večeras. Jednostavno je tako, nadam se da ćemo uspeti da se vratimo i da dođemo do nivoa do kog hoćemo. Treba ovo dobro analizirati i da se podignemo“ rekao je trener crveno-belih koji nije mogao da sakrije razočaranost i nelagodu nakon večerašnjeg poraza.