You are currently viewing Jokić predvodi Denver dok Moris uz sirenu pogađa trojku!  (VIDEO)

Jokić predvodi Denver dok Moris uz sirenu pogađa trojku!  (VIDEO)

Denver Nagets savladao Golden Stejt Voriorse rezultatom 117:116, nakon Jokićeve asistencije Monte Moris uz zvuk sirene pogađa za tri poena i rešava pitanje pobednika.

Neverovatan tok utakmice, iako su Voriorsi u jednom trenutku došli do prednosti od 16 poena, košarkaši Denvera su ostali otporni i uzvraćali svakom prilikom, presudili su u poslednjoj četvrtini i to uz zvuk sirene.

Srpski centar Nikola Jokić priredio je još jednu MVP predstavu, postigao je 35 poena, 17 skokova i 8 asistencija. Pored njega, Brin Forbs je imao 22 poena dok je Monte Moris uz važnu trojku na samom kraju upisao 13 poena.

Najefikasniji kod Voriorsa bio je Stef Kari sa 25 poena, Klej Tompson je dodao 16 poena, a ispratio ga je Džordan Pul sa 15. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica za 16 minuta na terenu postigao 4 poena i 3 skoka. 

Ekipa Denvera ove sezone je zabeležila drugu pobedu nad Voriorsima, sada sledi odmor na Ol-star pauzi, nakon toga igraju protiv Kingsa. Denver je sa učinkom 33-25 na šestom mestu na Zapadu, Golden Stejt je drugi na istoj tabeli sa 42-17.