You are currently viewing JAVAŠLUK U REALU: Bejl ismevao Azara na klupi zbog izmene (VIDEO)

JAVAŠLUK U REALU: Bejl ismevao Azara na klupi zbog izmene (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida doživeli su bolan i neočekivan poraz u Kupu Kralja od Atletika iz Bilbaa rezultatom 1:0, golom u samoj završnici utakmice!

Nisu imali prilike navijači „Kraljevskog kluba“ da na ovom meču vide Benzemu, ali ni Luku Jovića, Gereta Bejla i Edena Azara koji su ceo susret proveli na klupi za rezerve.

U jednom momentu je čak Karlo Anćeloti Azara poslao na zagrejavanje ali ga je Italija  ubrzo vratio na klupu. To je izazvalo prasak smeha Bejla koji je sedeo odmah pored Luke Jovića.

To su mnogi prokomentarisali kao poniženje, mada se Ančeloti se posle meča pravdao da nije tako.

– Zamenio sam Krosa za Kamavingu zbog umora. Imao sam pravo na još promena i planirao sam da ih iskoristim u produžecima. Nažalost, oni su postigli kasni gol i nije mi ostalo vremena da uvedem druge igrače – rekao je Anćeloti posle eliminacije.

Na pitanje  da li su Srbin, Belgijanac i Velšanin zbog nečega obeleženi i kažnjeni, Aćeloti nije imao odgovor.

Nemam šta da kažem na to. Zašto me pitate za njih, a ne za Sebaljosa ili Karvahala? Nema ništa. Doneo sam odluke koje nisu uključivale njih. Ali, ako ćete pošteno, trebalo bi da me pitate i o Sebaljosu i Valjehu, koji takođe nisu odigrali ni minut – rekao je Italijan na klupi Reala.

Kako navode mediji u Španiji navodno  sam Ančeloti stopirao odlazak Jovića iz Reala, ali Srpski centarfor i daje ne dobija priliku na terenu. A baš je ovaj meč bio idealna prilika za to.

This Post Has One Comment

Comments are closed.