You are currently viewing Juventus ostao bez jednog od najboljih igrača!

Juventus ostao bez jednog od najboljih igrača!

Šok za Juventus, ostaju bez jednog od najboljih igrača. Posle današnjeg pregleda Federiko Kjeza je saznao svoju sudbinu.

Juventus je uspeo da proslavi veliku pobedu, savladavši Romu sa 4:3, uz preokret rezultata gde je gubio 3:1. Ipak, pobedu  zasenila je teška povreda koju je zadobio Federiko Kjeza, koji je kao povređen napustio teren.

Sjajni napadač je pokidao ligamente kolena i sledi operacija. Oporavak traje od četiri do šest meseci, sigurno da ni on sam neće rizikovati, pa je Juventus ostao bez jednog od najboljih igrača.

Italijan će itekako nedostajati u napadu gde Alegri nema rešenja i pokušava da nađe soluciju, možda i u prelaznom roku gde se pominje dolazak Ikardija i odlazak Morate u Barselonu.

Sada je jasno da posle povrede Kjeze, Kuluševski neće biti prodat niti trampljen, a još veća uloga biće Federika Bernadeskija kome na leto ističe ugovor.

Ovo je očigledno značajan poraz i za Masimilijana Alegrija u Juventusu i za Roberta Mančinija u reprezentaciji Italije, s obzirom na Svetsko prvenstvo u Kataru.