You are currently viewing Kada će debitovati Lazetić? Trener Milana otkrio na čemu treba da radi
Foto: instagram.com/lazzetic

Kada će debitovati Lazetić? Trener Milana otkrio na čemu treba da radi

Talentovani fudbaler Milana je na nekoliko zvaničnih utakmica bio u konkurenciji za sastav, ali još uvek čeka debi u dresu kluba sa San Sira.

Marko Lazetić je tokom januarskog prelaznog roka pojačao Milan iz tabora Crvene zvezde u transferu vrednom oko četiri miliona evra. Lazetić još uvek očekuje priliku da zaigra na zvaničnoj utakmici, a utiske o njegovom dosadašnjem boravku u klubu izneo je trener Milana Stefano Pioli.

On je u dobroj kondiciji. Međutim, mora da nastavi sa individualnim radom, kako bi izbegao povrede. Biće mu potrebno sedam do deset dana, kako bi sustigao saigrače. Interesantan momak. Još istražujemo njihove kvalitete – rekao je Pioli u najavi susreta protiv Salernitane.

Trenutno su Rosoneri na čelu Serije A sa bodom više i utakmicom više od Intera. Igrači trenera Piolija uspeli su da naprave iskorak u borbi za čelo tabele, zahvaljujući nekoliko vezanih pobeda, a sve je krenulo trijumfom gradskom derbiju.

– Još ne možemo da kažemo da smo prvi, jer neki klubovi tek treba da odigraju zaostale mečeve. Pritisak postoji, ali je ekipa spremna da ga izdrži. Naša osnovna ideja je da pobedimo svaki naredni meč. Da biste bili u vrhu morate da dobijete mnogo utakmica. Zato i pričamo o Salernitani. To je drugačiji tim u odnosu na prvi deo sezone. Promenili su trenera, ali smo spremni. Znamo karakteristike igrača Salernitane – navodi Pioli.