You are currently viewing Klop o Maneu i Salahu: „Oni ne piju alkohol“
Foto: screenshot/youtube.com/Liverpool FC

Klop o Maneu i Salahu: „Oni ne piju alkohol“

U susret meču sa Interom u osmini finala Lige šampiona, mendžer Liverpula, Jirgen Klop, dao je izjavu za medije koja je pomalo zbunila novinare.

S obzirom da su pitanja bila u vezi sa kondicijom i formom Salaha i Manea, Klop je zaintrigirao sve prisutne pojasnivši nešto što uopšte nije bilo predmet razgovora.

Naime, Mane i Salah su se nedavno vratili sa Kupa Afričkih nacija na kojem su se susreli u finalu. Maneov Senegal postao je šampion, dok se Salahov Egipat vratio sa srebrom.

Menadžer Liverpula imao je zanimljiv odgovor na pitanje o njihovoj trenutnoj formi, iako ga niko ništa nije pitao o konzumaciji alkohola u timu:

„Salah i Mane ne piju alkohol – to je ono što ubija oporavak nakon pobeda. Oni su dan posle finala bili spremni, čudo su prirode i ekstremno brzo se oporavljaju. Tako će ostati zauvek, jer – ne piju. Salah je već bio spreman nekoliko dana posle finala, Mane malo kasnije jer je slavio titulu u Senegalu. Nisam uopšte iznenađen što su u formi“zadovoljno je pričao Klop dok su ga novinari s čuđenjem gledali.