You are currently viewing Ko je glavni u Mančester Junajtedu?

Ko je glavni u Mančester Junajtedu?

Ne cvetaju ruže na „Teatru snova“! Iako se činilo da će se situacija popraviti stalno se pojavljuju novi problemi u Mančester Junajtedu!

Sada se menadžer „crvenih đavola“ Ralf Rangnik nalazi u novoj neprijatnoj situaciji. Ovog puta zbog kapitenske trake.

Nije se previše mnogo promenelo dolaskom Rangnika na klupu Junajteda. Ekipa ne izgleda najbolje a razlog možda leži u izostanku pravog lidera na terenu. Zato je Ralf Rangnik prema pisanju „Mirora“ održao sastanak sa kapitenom Harijem Megvajerom i Krisitjanom Ronaldom budući da planira da traku oko ruke prepusti Portugalcu do kraja sezone. To se ne dopada Englezu, iako bi mu to pomoglo da skine pritisak sa svojih leđa, jer su njegove partije često predmet „viceva“ na Ostrvu.

Nemac će se na kraju sezone preseliti u direktorsku fotelju pa je ulogu učitelja mladim igračima Junajteda dodelio Kristijanu Ronaldu.  Portugalac je sam po sebi autoritet, stoga Rangnik smatra da bi traka oko njegove ruke donela ekipi mirnoću i napredak.

„Miror“ dačje javlja da je sam Ronaldo pružio podršku dosadašnjem kapitenu, iako Rangnik njega želi sa kapitenskom trakom. Bez obzira na to Megvajer se osećam ugrožen od Portugalca i njegovog uticaja u svlačionici i to bi dodatno moglo da poljulja njegov odnos sa Rangnikom, kao i njegovu, ionako lošu formu.