You are currently viewing Košmar na Teartru snova! Da li odlazi legenda kluba?

Košmar na Teartru snova! Da li odlazi legenda kluba?

Ne stišava se bura oko Krisitjana Ronalda i njegovog boravka u Mančester junajtedu!

Francuski mediji već neko vreme pričaju o Kristijanovom nezadovoljstvu dešavanjima u Mančesteru i o njegovim planovima da podigne sidro i ode na drugom mesto.

Prema Francuzima luka u koju Ronaldo gleda je u Parizu. Navija za dolazak Zidana na klupu PSGa , postoje informacije da bi njegov bivši trener želeo da ga dovede, spoji sa Mesijem, CR7 bi bio zamena za naravno Mbapea.

Da li se to može desiti?

Gazde PSGa čine nadljudske napore da nagovore Zidana da sedne na klupu Parižana. Osim plate od 12 miliona evra po sezoni, ono što je važnije, dobio bi odrešene ruke u stvaranju tima, sa čime se složio i Leonardo.

Ako Zizuova želja bude Ronaldo, PSŽ je spreman da dovede Portugalca, ali ne samo njega. Prema tim navodima stigao bi i Dembele iz Barselone, Pol Pogba kao i Frank Kesi. Time bi vezni red i napad bio itekako pojačan a Ronaldo bi igrao najbliže golu, kao centralni napadač, dok bi  Mesi bi dobio nešto defanzivniju ulogu u toj situaciji, mada bi u nekim mečevima Zidan mogao da ga koristi kao isturenog igrača, slično su već radili neki treneri u Barseloni.

Nisu zadovoljni na „Parsku prinčeva“  Poketinom, vidi se da je i sam nesrećan,želja mu je klupa Junajteda a nije uspeo da izvuče najbolje od Mesija. PSŽ je ubedljiv u šampionatu, ali to se uzima zdravo za gotovo posle prošlogodišnjeg gubitka titule. Ipak, ispali su iz kupa, a kako igraju, niko ne može da kaže da su favoriti za osvajanje Lige šampiona.