You are currently viewing Kralj pazari u Kneževini!

Kralj pazari u Kneževini!

Real Madrid je označio prvi cilj u sledećoj sezoni. Pored naravno Kilijana Mbapea!

Kako je prenela španska „Marka“ šef skauting službe kraljića boravi u kneževini Monako gde finalizira ono što ono što je rađeno prethodnih meseci. A radilo se na tome da Madriđani osiguraju potpis novog Monakovog dragog kamena  Oreljena Čuamenija (22). Kalafat je, kako navodi „Marka“, trenutno u društvu igračevih predstavnika i oni bi trebalo da utanače detalje čitave operacije.

Čuameni je na radaru Reala dugo. U beležnicama skauta španskog velikana našao se mnogo pre nego što je zaigrao za seniorsku reprezentaciju Francuske, ali bilo je potrebno da prođe određeno vreme kako bi ljudi sa Santijago Bernabeua dobro ocenili i procenili da li se radi o materijalu za najveći klub na svetu, pošto je Čuameniju namenjena dosta nezahvalna i zahtevna uloga – da u veznom redu zameni Brazilca Kazemira.

U međuvremenu Karlo Ančeloti je pokušao sa Eduardom Kamavingom. I bez obzira što je italijanski stručnjak bio vrlo zadovoljan njegovim učinkom u klubu su prelomili da je ipak potreban dolazak igrača „za specijalne operacije“.