You are currently viewing Kristijan Eriksen „crveno-beli“?

Kristijan Eriksen „crveno-beli“?

Danski reprezentativac Kristijan Eriksen je na korak od vraćanja fudbalu posle pola godine i srčanog udara koji je doživeo na EURU.

Eriksen je do petka bio igrač Milanskog Intera ali zbog strogih pravila koja vladaju u Italiji vezano za igrače sa srčanim problemima, došlo je do rastanka.

Odmah su krenule spekulacije da bi Danac mogao da se vrati u Ajaks u kom je i započeo profesionalnu karijeru, međutim Holanđani ipak nisu zainteresovani. Fabricio Romano je izjavio da njegov štićenik neće završiti karijeru, te da su se pojavila dva za sada neimenovana kluba koji bi rado da vide Eriskena u svojim redovima. U ovoj izjavi su se prepoznali navijači Crvene Zvezde.

Oni su u velikom broju počeli da vrbuju Eriksena da potpiše za šampiona Srbije, a neretko se pojavljuju i dobro poznati natpisi „Terziću, reaguj“, koje upućuju generalnom direktoru kluba kada god žele neko veliko pojačanje.

Teško je očekivati da do ovog transfera dođe, ali s obzirom na povezanost Dejana Stankovića i Intera, čudo bi moglo da se dogodi.