You are currently viewing Lalatović „udario“ na Grobare! „Neka plaču…“

Lalatović „udario“ na Grobare! „Neka plaču…“

Fudbaleri Partizana su na svom terenu rutinski savladali Radnički iz Kragujevca!

Sam tok utamice je protekao dosta mirno, ali se zato sve „zakuvalo“ na kraju. U centru pažnje je bio povratnik u Superligaško društvo Nenad Lalatović.

Trener Kragujevčana je po završetku susreta u izjavi za novinare „Arene sport“ prvo sportski čestitao na pobedi igračima istručnom štabu Partizana.

“Partizan je bio sigurno bolji za dva gola. Krivo mi je za taj naivno dobijeni crveni karton, mislim da je moglo i da se malo progleda kroz prste. Primili smo dva gola iz naših grešaka, ali zaslužena pobeda Partizana“, konstatovao je Lalatović.

I kada su svi pomislili da je svemu kraj, Lalatović jke uputio žestoke kritike „Grobarima“ ili bar onima koji su mu upućivali uvrede sa tribina. Međutim, ujedno je potkačio i upravu crno-belih.

“Kad uprava Partizana dozvoli besplatan ulaz, to pokazuje koliko se oni plaše Nenada Lalatovića, ja sam za njih strah i trepet. Pobediti ih tri puta zaredom i osvojiti trofej, to nije uspeo nijedan trener. Da sam ja selektirao tim, oni bi opet dobili po dupetu. Oni znaju kako prolaze sa mnom kada ja selektiram tim, mogu da pevaju, mogu da prete, ali Lalatović se ne plaši njih. Nenad Lalatović je, zna se gde je ponikao, tamo sam naučio da pobeđujem Partizan. Da znaju da se ja njihovih navijača ne plašim, oni imaju komplekse. Nenad Lalatović im je uzeo trofej u finalu, sada neka plaču, neka cvile“, poručio je Lalatović.