You are currently viewing Legenda Dinama zaintrigirala navijače: Mogu li očekivati Modrićev povratak na Maksimir?
Foto: screenshot/youtube.com

Legenda Dinama zaintrigirala navijače: Mogu li očekivati Modrićev povratak na Maksimir?

Jedan od najznačajnijih fudbalera u istoriji Dinama Stjepan Štef Deverić bio je trener Luke Modrića. Iskusni stručnjak je kod Luke prepoznao ogroman talenat još u tinejdžerskim danima.

Najpre je Deverić odveo mladog Modrića u Zrinjski kako bi stekao iskustvo neophodno za izazove koje sa sobom donosi dres Dinama i reprezentacije Hrvatske. U intervjuu za Sportklub Deverić je dao osvrt na blistavu karijeru svog pulena.

– On je profesionalac. Igra odlučno i ne osećaju se te njegove zrele godine. Inače je inteligentan, zna se postaviti i nije slučajno bio prvi igrač sveta – rekao je Deverić, pa zaintrigirao navijače Dinama odgovorom na pitanje hoće li Luka opet obući plavi dres:

– To ovisi o njegovim planovima, ali bilo bi lepo i korisno i za Dinamo i za sve da se vrati i odigra jednu sezonu. Teško je to reći, ali to bi bilo super za Dinamo, kad si već planira taj oproštaj… – kaže Deverić.

Dinamova legenda veruje da će Modrić kao vođa hrvatske reprezentacije napraviti dobar rezultat na Svetskom prvenstvu u Kataru.

– Luka je velika karika reprezentacije i to se vidi i oseća se kad on igra, a kad ne. Sigurno će još dati veliki doprinos. Verujem da će Vatreni napraviti dobar rezultat na Svetskom prvenstvu, ali teško će im to uspeti bez Modrića u pravoj formi – navodi iskusni trener.

This Post Has One Comment

Comments are closed.