You are currently viewing Legenda Juventusa o dolasku Vlahovića: „U moje vreme takvih nije bilo“
Foto: instagram.com/vlahovicdusan/gianluigibuffon

Legenda Juventusa o dolasku Vlahovića: „U moje vreme takvih nije bilo“

Čitav fudbalski svet sa velikim interesovanjem prati prve dane srpskog napadača u Torinu, a o kvalitetima Dušana Vlahovića govorio je i legendarni golman Stare dame Đanluiđi Bufon.

Vlahović je obavio medicinske preglede u Torinu i sada je već izvesno da će obući dres slavnog kluba. Vrednost transfera procenjena je na 75 miliona evra. Italijanski mediji pišu da će srpski napadač nositi dres sa brojem 28.

O dolasku Vlahovića u Juventus oglasio se i legendarni golman slavnog kluba Đanluiđi Bufon.

– Juventus je prošao kroz momenat dezorijentacije, a sada je na pravom putu. Dušan Vlahović je najlepši, najveći i svakako potpis koji je izazvao najveće iznenađenje – navodi bivši kapiten i dodaje da klub dovođenjem Vlahovića dobija vrhunsko pojačanje na duge staze.

– Uz Halanda i Mbapea, najbolji je mladi igrač na svetu. On poseduje nešto drugačije, vidi se prisustvo velike devetke. A onda i evolucija – u moje vreme nije bilo igrača od 190 centimetara sa takvom dinamikom – zaključuje Bufon.

Potom se Bufon osvrnuo na situaciju oko Paula Dibale, koji je trenutno bliži odlasku iz kluba.

– Ako Paulo odluči da ostane, napraviće sjajnu stvar. Da se ja pitam, uradio bih to i odrekao bih se nekih finansijskih benefita, ali samo ukoliko bih se osećao cenjenim. Da sam Juventus, mogućnost da imam Dibalu i Vlahovića bi me zagolicala – navodi legendarni golman.