You are currently viewing Legenda NBA lige hvali Jokića!

Legenda NBA lige hvali Jokića!

Jedna od najvećih legendi NBA lige Čarls Barkli je veliki ljubitelj košarke srpskog centra u redovima Denver Nagetsa Nikole Jokića!

Pred gostovanje Nagetsa u San Francisku, Barkli je putem video linka razgovarao sa novinarima i tom prilikom je rekao da mu nije jasno mnogo toga vezano za publiku u Denveru.

– Čoveče, vi u Denveru ste tako skloni kukanju. Vaš trener Majkl Meloun je ranije u jednom intervjuu rekao baš to – rekao je u razgovoru sa novinarima iz Denvera.

Ne krije Barkli da je veliki „fan“ Jokićevog umeća.

Momak je osvojio MVP titulu. Kažete zašto Jokić ne dobija poštovanje? Kako, dođavola, osvojite MVP priznanje i onda kažete kako ne dobijate poštovanje? Pre svega, on je sjajan igrač, ali ne razumem zašto svi vi kukate u Denveru. Momak je osvojio MVP, jasno je da onda ljudi misle da je pakao od igrača. Ne daje se titula MVP ukoliko neko ne igra kako treba – kaže Čarls BaOn smatra da Jokićeve šanse da i ove godine bude MVP zavise od pozicije Nagetsa na Zapadu.

– Problem sa Nagetsima što o njima ne možemo da sudimo pre povratka Džamala Mareja. Sada nisu u krugu kandidata za šampionski prsten. Memfis igra bolje od njih. Ne znači da ne poštujem Jokića, ali ako već pričamo o MVP, ako ste glasali i hoćete da budete fer, ako biste morali da birate između Jokića sada o Dža Moranta… Čekaj sekund… Ovo što Memfis sada radi je značajnije – poručila je živa legenda NBA lige.