You are currently viewing Lejkersi „teraju“ Vestrbruka za spas sezone!

Lejkersi „teraju“ Vestrbruka za spas sezone!

Ekipi Los Anđeles Lejkersa ne ide baš sve po planu ove sezone! U krizi su pošto su na četiri utakmice čak tri puta izgubili!

Poslednji od Lebrona i drugova su bolji bili Portland Blejzersi koji su ih pobedili rezultatom 107:105 na domaćem parketu. Sada ih čeka još teži rival. Pred utakmicu sa Golden Stejtom sve su veće glasine o mogućem trejdu jedne od najvećih zvezda „Jezeraša“ Rasela Vestrbuka!

Nekadašnji as Oklahome se nije dobro snašao u „Gradu Anđela“ a povrede koje ga prate uz veoma loš učinak na terenu uticale su da se odluka o njegovom odlasku ubrza.

Osvajači „prstena“ 2020 godine moraju da naprave rez pred ključni deo sezone i oslobode se igrača vrednog 47 miliona dolara godišnje i dovede dostojnu zamenu, koja bi sa Lebronom Džejsom i Entonijem Dejvisom pokušala da spase sezonu.

Tako se pred Vestbrukom nalaze tri puta. A to su Njujork Niksi, Orlando Medžik i Hjuston Roketsi. Po nekim najavama najizvesniji je njegov put na Floridu i odlazak u Orlando.

Ne može ni da se  isključi i povratak u redove Tandersa, iako bi u Oklahomi teško mogli da finansijski izguraju ovu priču. Dogovor bi mogao biti postignut samo u slučaju nagodbe i slanja nekog od igrača u suprotnom pravcu.