You are currently viewing Leonardo stao na strani Mesija! Ništa ne znate o fudbalu!
Leonardo je govorio o Mesiju (FOTO: Guliver images)

Leonardo stao na strani Mesija! Ništa ne znate o fudbalu!

Lionel Mesi ne pruža partije kakve se od njega očukuje u novom klubu. Francuski mediji često kritikuju Mesija i smatraju da ne pruža partije kao što je pružao u Barseloni.

Mesi je na 11 utakmica dao 6 golova i 5 asistencija. Međutim najviše zamerki se odnosi na njegov učinak u Ligi 1 gde je Mesi dao samo jedan gol za sada. Ali mi verujemo da će ih Mesi nakupiti do kraja sezone nekoliko.

Sportski direktor Leonardo je imao šta da kaže povodom ovoga.

„Mesi je za mene nesporan. Ako počnete da polemišete o njemu, to je zato što ne razumete ništa o fudbalu, bez dileme! Ako pogledate Mesijeve brojke, one su u prvih šest meseci (sa PSŽ) neverovatne. On i Mbape su učestvovali u skoro svakom našem golu. On je ključan igrač.“ – rekao je Leonardo.

Mesiju se takođe zamera što ne trči mnogo.

„Ko kaže da mora da pretrči 12 kilometara u svakoj utakmici?! Igrao je u istom stilu 20 godina. To se menja kada je okružen novim saigračima. Ali on se prilagođava jer je genije, a naši drugi geniji se njemu prilagođavaju„– zaključio je Leonardo.

Na kraju se odaje utisak da će Mesiju trebati još malo vremena da se privikne na novi grad i novo okruženje. Ali ovo je do sada njegova najslabija sezona.

Mesi je 2021. godine na leto prešao iz Barselone kao slobodan igrač. Ne krije da bi voleo jednog dana da se vrati u Barselonu.