You are currently viewing Lepa vest za Partizanovce! Natho se vraća!

Lepa vest za Partizanovce! Natho se vraća!

Dugo su navijači i čelni ljudi Partizana čekali oporavak Bibarsa Natha, koji je tokom duela Izreala i Austrije morao da napusti teren zbog klako se se kasnije ispostavilo, anemije!

Iskusni vezista je prevazišao sve zdravstvene probleme i biće spreman za početak zimskih priprema Partizana, 12. januara. Izraelac je prebrodio anemiju, kako prenosi „Telegraf“, prošao sve moguće preglede i testiranja, tako da u Humsku stiže na okupljanje pred početak rada, kako je i sam poručio – nikada spremniji.

Šef struke crno-belih Aleksandar Stanojević je nedavno rekao:“ Natho će biti spreman za početak priprema, čuli smo se, potom i razmenili poruke. Dolazi, kaže, nikada spremniji i motivisaniji i to me veoma raduje“.

Podsećanja radi, kapiten Izraelskog tima je od novembra van stroja, kada je  posle 25 minuta tražio izmenu u meču protiv reprezentacije Austrije zbog slabosti. Najpre je izgledalo da se radi o povredi zgloba, jer je Natho u TV prenosu pokazivao ka članku, zatim i na potencijalnu zarazu koronavirusom, međutim, problem se ispostavio mnogo ozbiljnijim i da je zbog anemije pre vremena prekinuo polusezonu.

Ugovor ovom sjajnom vezisti ističe u junu a u Partizanu daju sve od sebe da saradnju produže dugo u bududčnost!

This Post Has One Comment

Comments are closed.