You are currently viewing Licemerni ministar Aleks Houk!

Licemerni ministar Aleks Houk!

Dešavanja u Melburnu se velikom brzinom menjanju. Sada je konačno došlo vreme da se sve reši!

Došlo je vreme za konačnu presudu Federalnog  suda koja bi trebala da stavi tačku na slučaj Novaka Đokovića.

Sada se pojavio još jedan veliki adut u rukama Đokovića i njegovog pravnog tima. To je snimak od prošle godine na kom Aleks Houk tada u jeku pandemije, hvali čoveka koga sada iz sve snage želi da deprtuje. Pažnju Australijske javnosti na to je skrenuo veoma uticajni političar Džoel Ficgibon.

Ovo je jutros još jednom  posebno istakla i politikološkinja Nina Marković Kaze koja je za TV Prva govorila iz Sidneja.

“Za mene je najvažnija informacija u poslednjih sedam sati to što je Džo Ficgibon, nekadašnji ministar odbrane Australije i vrlo visoka politička figura, koji je u politici od 1996. godine pružio najglasniju podršku Novaku Đokoviću.“

Pojavila se vest na njegovom Tviter nalogu da je Aleks Houk prošle godine dao podršku Novaku Đokoviću i rekao da je Novak dobar ambasador u Australiji. Znači, ko je sad pao test karaktera, Aleks Houk ili Novak Đoković?

Dakle, pre manje od godinu dana Aleks Houk je pohvalio karakter Novaka Đokovića, a sada ga upravo zbog toga izbacuje iz zemlje“, naglasila je Marković Kaze.

Snimak o kom se priča je nastao prošle godine kada je Houk rekao:

“I slažem se sa Vama da ceo ‘srpski put’ nije samo Novak Đoković. Iako je on uspešan deo toga i svakako dobar ambasador ovde u Australiji, ali zaista kada razmislite o tome, ova godina je bila jedna od najtežih koje smo imali“, rekao je, između ostalog Aleks Houk.

Kaze je takođe skrenula pažnju i da je Dejli Telegraf podsetio da su se svojevremeno druge kolege žalile premijeru Skotu Morisonu na ponašanje ministra Aleksa Houka.

 

 

 

This Post Has One Comment

Comments are closed.