You are currently viewing Liverpul otima Interovo pojačanje!

Liverpul otima Interovo pojačanje!

Juvetusov čarobnjak Paolo Dibala kako se čini nalazi na izlaznim vratima kluba iz Torina!

Uveliko se u italijanskim medijima pričalo o njegovom prelasku u redove jednog od ljutih Juventusovih rivala, Inter iz Milana. Sada bi taj posao mogao da pokvari drugi veliki klub. I to ne iz Italije.

Kako prenosi „Tutomerkato“ za usluge sjajnog Argetnitnca je veoma zaintersovan Jigren Klop. Zbog toga je Liverpul već stupio u kontakt sa ljudima iz Juventusa.

Dolazak Dušana Vlahovića znači da će mnogi morati da odu iz Juvea. Visoki ugovori nisu u opticaju, barem dok se finansijska situacija ne sredi, a prodaja nekih igrača će biti glavni posao uprave „stare dame“. Paulo Dibala je godinama unazad najbolji igrač Juventusa, pre samo par meseci je potpisao novi ugovor ali se sada situacija menja.

„Stara dama“ ne želi da ispuni Dibaline zahteve koje su prethodno usmeno dogovorili ,ugovor na tri. godine uz platu od osam miliona evra po sezoni, pre svega zbog čestih povreda kreativnog Argentinca. Boje se u torinu se da bi ulagali u nešto što im u ovom trenutku nije isplativo i čini se da je jedini put – rastanak. To je nešto što Dibala nikako ne bi voleo, ali deluje neizbežno. Prvi u redu za popularnog „La Joyu“ stoji Inter, koji je spreman da ispuni Argentinčeve želje, ali pitanje je da li bi on posle godina vernosti Juveu prešao u redove omraženog rivala.

Tu svoju priliku vreba, prema „Tutomerkatu“, i Liverpul! Naime, kako javlja pomenuti medij, sa „Enfilda“ su kontaktirali Dibalu i raspituju se u vezi čitavoe situacije a s obzirom na to da bi stigao kao slobodan igrač, jedan od najboljih timova Engleske je spreman da mu ponudi i ugovor koji ne krši granice klupske hijerarhije.

Da li ima i  alo istine u ovome i hoće li se nešto dogoditi na leto, pod velikim je znakom pitanja. Pritisak medija na Juventus je veliki povodom ovog slučaja. Dibala je postao simobl kluba, kakav Juventus nije imao od Del Pjera, kada je prešao iz Palerma 2015. godine.