You are currently viewing London zove Vlahovića!? Da li će se Dušan odazvati?

London zove Vlahovića!? Da li će se Dušan odazvati?

Mikel Arteta polako ali sigurno uspeva da Arsenal izvuče iz zimskog sna u kom se klub nalazi od kada je otišao Arsen Venger.

Arteta je u London doneo novu filozofiju koja ruku na srce nije odmah shvaćena u Londonu, ali se sada čini da je bio u pravu. Sada je za Arsenal najvažnije da što bolje odradi zimski prelazni rok i tim pojačati na pravim pozicijima pravim igračima.
Prema vestima koje stižu sa ostrva Španac novu snagu tima traži u Italiji. Izbor je definitivno pao na srpskog centarfora Dušana Vlahovića i vezistu Juventusa Artura Mela.

„Topdžije“ su definitivno prepoznali da je rešenje u napadu Dušan Vlahović. Istina je da Arteta ima puno napadača ali mu fali ubojiti golgeter baš kao što je Srbin.

Obemejang više nije kapiten Arsenala što Vlahovića samo još više približava severnom delu Londona. Lakazet je dugo tu, ali je uvek iza Obemajanga i ne postiže više od 20 golova po sezoni. Edi Mikeja jeste veliki talenat ali će kako sada stvati stoje klub u junu napustiti kao slovodan igrač.

Zato su čelni ljudi Arsenala spremni Fiorentini da ponude 70 miliona evra, ali je sve u rukama dušanovih agenata koji bi da dobiju što više za svog klijenta, jer konkurencija za njega nije mala.