You are currently viewing Luka Jović pred presudom u Madridu! Nema nade za utakmicu godine?

Luka Jović pred presudom u Madridu! Nema nade za utakmicu godine?

Oko srpskog reprezentativca Luke Jovića su podeljena mišljenja u Španiji!

Jedni tvrde da naprosto nije imao sreće dok drugi da ne zaslužuje mesto u Real Madridu. Jedan od argumenata onih koji su protiv Luke je i taj da je Borha Majoral počeo da trese mreže u Hetafeu gde je stigao na pozajmicu iz Rome i da je Zidan bio u pravu kada je njega želeo da ostavi u klubu, a da se oslobodi Jovića.

Svašta se još stavlja na teret mladog Srbina. Da se nedovoljno kreće, da ne pokazuje volju, što su ipak čini se navijačke strasti. Činjenica je da u nekim situacijama jednostavno nije imao sreće, ali je činjenica i to da je tim od kada je Benzema povređen na gol šutnuo samo 44 puta uz samo jedan uspešan pokušaj.

Real je neslavno završio kup kralja, Sevilja je istopila prednost na tabeli i prišla na samo 4 boda zaostatka u borbi za šampionsku titulu.

Ali, mnogo važnije od remija sa Viljarealom gde je golman Rulji slobodno možemo reći sprečio Real da pobedi je meč sa PSŽ u Parizu u utorak.

Tu je „Kalj“ na svom terenu. Dobili su najtežeg mogućeg rivala, Anćeloti gleda ka lekarima, i dalje je Benzema pod velikim znakon pitanja, za njega jednostavno nemaju zamenu.  A to sasvim sigurno neće biti Luka Jović. Špamci prenose da on uopšte nije u planovima Karla Anćelotija, a da ako Benzema ne bude spreman njegovo mesto ni mogao da zauzme sveže oporavljeni Geret Bejl. Velšanin se posle duge pauze juče pojavio u ekipi, nema snage za 90 minuta, zamenio ga je Jović. Prvih dvadesetak minuta Bejl nije pipnuo loptu ali je kasnije u par navrata bio opasan.

Njegova prednost u odnosu na Srbina po analitičarima iz Španije je je iskustvo u velikim mečevima, pa je teško očekivati da Srbin dobije priliku, osim možda u finišu na „Parku Prinčeva“ u derbiju Lige šampiona.