You are currently viewing Bivši reprezentativac Srbije opljačkan u Albaniji

Bivši reprezentativac Srbije opljačkan u Albaniji

Bivši mladi reprezentativac Srbije, Luka Milunović, opljačkan je u Albaniji i o tom nemilom događaju javnost je obavestio objavom na društvenoj mreži Instagram.

Luka Milunović igra za albanski klub Kukeši i stan u kojem stanuje je, tokom jučerašnjeg dana, opljačkan. Usled napada, igraču je razbijen prozor, oduzet mu je novac i odneseni su pojedini lični materijalni predmeti.

Nekadašnji član Crvene zvezde i do pre šest meseci Napretka iz Kruševca, naveo je da se nada da nije reč o napadu na njega i njegovu porodicu. On je, uz fotografiju slomljenog prozora, u objavi napisao sledeće:

„Juče sam bio žrtva lopova koji su provalili u moj stan u Tirani, odneli su novac i nešto ličnih predmeta. Nadam se da to nije bio ciljani napad na mene i moju porodicu, jer uz ovakve stvari, ne možete da se osećate bezbednim“

„U isto vreme osećam i bes i razočarenje i strah koji mogu da utiču na moj trening, utakmice i sve važne fudbalske aktivnosti koje imam ovde“.

„Drago mi je što niko nije bio kod kuće pa smo izbegli potencijalno još opasniju situaciju. Za sada ću pustiti albansku policiju da radi svoj posao, a ja ću pokušati da o ovome više ne mislim. Hvala svima koji su pitali, na podršci u ovoj lošoj situaciji. U nedelju ću biti na terenu i nastaviću da radim svoj posao i ono što volim, kako bih doneo tri boda svom timu“, napisao je Milunović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luka Milunović (@loukamilounovits)