You are currently viewing Mađari završili u suzama- Island protivnik Hrvatske

Mađari završili u suzama- Island protivnik Hrvatske

Rukomet je iznimno popularan u Mađarskoj i puno su Mađari uložili u ovo prvenstvo. I od početka je sve krenulo po zlu. Mnogi su ovo prvenstvo nazvali neregularnim zbog ogromnog broja otkaza zbog koronavirusa. Ali preko svega su domaći mogli preći, ali preko ispadanja svojih ljubimaca će teško.
Mađarska je u prvom kolu šokirala svoje navijače porazom od totalnog autsajdera Nizozemske, ali su se u drugom kolu u zadnjoj minuti isčupali protiv Portugala.
Vjerovali su mađarski navijači da će danas njihovi ljubimci zaigrati u skladu s renomeom, ali ovaj novi Island kao kombinacija mladosti i iskustva vodio je cijelu utakmicu sa 1-2 gola razlike.
Ipak, na kraju su Mađari imali šansu. Island je dobio isključenje na +1 za njih 2 minute prije kraja pri rezultatu 31-30 za Island, te je Mađarska imala sedmerac. Ipak, islandski vratar je i to „skinuo“ te je navedeno rezultat nakon promašaja s obje strane ostao i konačni.
Mađarskoj su presudili Magnusson i Elisson sa po čak 9 golova svaki, te će tako Island biti protivnik Hrvatskoj u ponedjeljak, 24. siječnja 2022. A večeras ćemo saznati tko je zadnji član naše I grupe- Nizozemska ili Portugal.