You are currently viewing Mančester junajted zainteresovan za defanzivca Borusije!

Mančester junajted zainteresovan za defanzivca Borusije!

Trener tima Ralf Rangnik zainteresovan je za usluge ovog igrača, kome je trenutno ostalo još 18 meseci ugovora u Bundes ligi.

U pitanju je Manel Akanji, švajcarski reprezentativac koji je navodno odbio najnoviju ponudu Borusije Dortmund o novom dugoročnom produženju plata u vrednosti od 9,5 miliona evra godišnje, preneo je glavni reporter ,,SPORT1″ Patrik Berger.

Budućnost bivšeg igrača Bazela sada je veoma neizvesna, a spekulacije bi se mogle još više pojačati oko njegovog sledećeg poteza nakon što je novinar takođe tvrdio da Mančester junajted veoma zainteresovan i da svoje redove želi da pojača s njim.

Potencijalni dolazak asa u ,,Crvene đavole“ bi ga ponovo ujedinio sa Džejdonom Sančom na Old Trafordu, krilni igrač je igrao uz njega tri sezone tokom svog četvorogodišnjeg boravka u Borusiji.

Akanji je za Dortmund igrao 148 puta u svim takmičenjima nakon što je doprineo Bazelu da osvoji dve titule u švajcarskoj Superligi i Kup Švajcarske u svojoj domovini.

Akanji u ovoj sezoni igrao je 26 puta u ovoj sezoni za Borusiju. Borusija vrednuje Akanju na 30 miliona evra i tražiće puni iznos ako ga proda ovog leta.