You are currently viewing Matić: Dovodim Mančester junajted na Ub!

Matić: Dovodim Mančester junajted na Ub!

Nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Matić, koji trenutno nastupa za Mančester junajted najavio je spektakl za ljubitelje fudbala.

U nastavku sezone u Srpskoj ligi Zapad fudbaleri Jedinstva sa Uba ulaze sa druge poziciji i sa nadom ka plasmanu u drugi nivo takmičenja, odnosno u Prvu ligu Srbije. Pripreme za nastavak sezone su startovale, aktivno se radi na dovođenju pojačanja.

Igračima se oglasio se Nemanja Matić, fudbaler Mančester junajteda i čovek koji je na sebe preuzeo brigu o ubskom Jedinstvu.

Svima u klubu želim srećan nastavak sezone. Zahvalio bih se momcima koji su napustili klub, jer su ostavili trag i prirasli za srca svima nama. Što se tiče pojačanja, mislim da smo doveli nekoliko kvalitetnih igrača i da smo sa njima zatvorili prelazni rok. Sada je na stručnom štabu da ekipu pripremi za ono što sledi. Posebno me zanima koliko će nam doneti na terenu momci koji polako stasavaju i dolaze iz naše škole fudbala. Raduje nas povratak Marinkovića koji je bio jedan od naših najboljih igrača i koji bi sigurno bio već u Superligi ili inostranstvu da nije bilo povrede“, rekao je Matić.

Najavom jednog velikog događaja obradovao je sve.

,,Lepa vest je da ćemo sledećeg leta ugostiti jednu selekciju Mančester junajteda! Naši dečaci imaće priliku da odmere snage sa jednim od najvećih klubova na svetu i to će svakako biti praznik fudbala na Ubu“, najavio je spektakl Nemanja Matić.