You are currently viewing Mbape režira preokret najgledanije transfer „sapunice“!

Mbape režira preokret najgledanije transfer „sapunice“!

Dve vesti okupiraju pažnju sportske javnosti celog sveta. Jedna je cela situacija u kojoj se nalazi najbolji teniser planete Novak Đoković a druga gde će Kilijan Mbape nastaviti karijeru.

Dok je Novakova situacija i dalje zamršena, čini se da se sapunica zvana transfer Kilijana Mbapea možda približava poslednjim epizodama.

Radio Monte Karlo i još nekoliko renomiranih izvora iz zemlje svetskih šampiona prenosi vest da je Mbape na korak od potpisivanja novog ugovora sa sadašnjim klubom Pari Sen Žermenom. Navodno, Mbape bi mogao da potpiše kratkoročni ugovor, na dve godine, po kom bi postao najplaćeniji igrač PSGa, ujedno i na svetu.

Mladom Francuzu novac nije prioritet već da ga čelni ljudi kluba na sportskom planu ubede da je vredno da ostane u Parizu, odnsono dvogodišnji snažan projekat. U tom periodu sigurno ostaje tu i Nejmar, Mesi ostaje još jednu sezonu, za onu poslednju je pitanje, a i tada će imati 36.

Sa druge strane u Madridu nemaju dileme da će Mbape obući beli dres „kraljevskog kluba“. Madriđani su već sve spremili za njegovu promociju na leto, a PSŽ već mesecima pokušava da ubedi Mbapea da treba da ostane.

On je nakon prvog duela dva tima u Ligi Šampiona i gola koji je Parižanima doneo pobedu potvrdio da ishod ovog dvomeča nema nikakav uticaj na njegovu budućnost, ali to baš i nema toliko logike. Ako PSŽ glatko izbaci Real, Mbape treba da veruje da je on taj koji je napravio razliku i da postavi pitanje – da li bi bilo obrnuto da je on u dresu Madriđana?

Sve u svemu, ovo je možda jedna od poslednjih epizoda ove sad več duge sapunice, ili tek uvod u nastavak. Ostaje da se vidi…