You are currently viewing Mbapeu dvorovi i zlato za ostanak u Parizu!

Mbapeu dvorovi i zlato za ostanak u Parizu!

Sastanak čelnih ljudi PSGa i Kilijana Mbpaea održan je dan nakon pobede nad Real Madridom u osmini finala Lige Šampiona!

Prebogati vlasnici kluba iz Pariza su za mladog Francuza imali samo jedno pitanje. Šta je potrebno da ostane u klubu? Barem još neko vreme.

Njihova želja je da Kilijan  nosi dres njihovog kluba u toku trajanja Mundijala. „Parizijen“ piše da, iako vrše sve napore, Kelaifi i njegovi saradnici ne uspevaju da ubede mlafog francuza da ostane na „Parku prinčeva“. Njemu je opcija o produžetku ugovora na najviše dve godine prihvatljiva, ali za sada nema izgleda da će se to dogoditi. On je već odbio da potpiše dvogodišnju saradnju koja bi mu donela 90 miliona…

Ponuda ogatih šeika je priča se porasla na milion evra nedeljno, što bi Mbapea učinilo plaćenijim igračem od Lionela Mesija koji prima oko 950.000 evra. U njegovom slučaju, to bi iznosilo 48 miliona evra godišnje!

S obzirom da između Reala i Mbapea nema još nikakvog dogovora na papiru navijači Parižana ne gube nadu da bi njihov ljubomac mogao još mnogo golova da da na „Parku Prinčeva“.

This Post Has One Comment

Comments are closed.