You are currently viewing Mediji u Italiji na tragu Vlahovićevog novog kluba!

Mediji u Italiji na tragu Vlahovićevog novog kluba!

Italijanski mediji poznati po tome da mežu prvima doznaju informacije su ovog puta saznali da se „lov“ na Dušana Vlahovića neće desiti ove zime.

Plan srpskog centarfora je da sačeka jun u dresu „ljubičastih“ iz Firence da bi  Fiorentinu odveo u Evropu i oprosti se u velikom stilu, kao najbolji strelac Serije A.

Nema nameru da produži ugovor, kako što ni klub neće dopustiti da za 18 meseci ode kao slobodan igrač.

Ipak, u januaru i ne treba očekivati ponudu. Klubovi iz Engleske smatraju da je suma koju traži Roko Komiso prevelika, 70 miliona za igrača koji narednog leta ulazi u poslednju sezonu ugovora.

Zbog toga će svi čekati leto, a i samim Toskancima je jasno da od pomenute sume nema ništa. Kao da su zahtevi Fiorentine uplašili zainteresovane klubove, pa je sigurno da Siti, Arsenal i Totenhem neće poslati ponudu u januaru.

Ko bi to odmah uradio?

Jedino Njukasl, ali Vlahoviću ne pada na pamet da se seli na sever Engleske, on čeka veći klub. Juventus za sada ne reaguje, oni čekaju leto i veruju da bi bili u prednosti jer kada Fiorentina bude prodavala to neće moći po sadašnjoj ceni. Uz to, uzdaju se u navodnu volju Srbina da obuče crno-beli dres.

No, ako se bude pojavio Siti ili PSŽ, priča bi mogla da bude završena, kako rekosmo, ne na zimu, već narednog leta.

Ali, ostaje konstatacija, u ovom trenutku cena je previsoka i Fiorentina će morati da smanji apetite.