You are currently viewing Mesi bez priznanja!

Mesi bez priznanja!

Jedan od dvojice najboljih fudbalera 21. veka Lionel Mesi posle osvojene zlatne lopte ostaje bez priznanja koje se svakako očekivao!

Mnogi poznavaoci fudbala se slažu da je Leo nezasluženo osvojio nagradu za najboljeg igrača sveta. Te da je ona trebala da ode u ruke Poljak Roberta Levadnovskog. Ako njih pitate pravda je zadovljena jer je napadač Bajerna dobio nagradu FIFA „The Best“ za najboljeg igrača za 2021. godinu!

Nakon dodele ove nagrade društvene mreže su se usijale. Mnogi misle da je ovo najbolji odgovor Mesiju jer ovu nagradu dodeljuju treneri i igrači.

Levandovski je po komentarima  potpuno zasluženo osvojio ovu nagradu, jer je i pored sjajno  individiualnog učinka od 69 golova i 11 asistencija na 59 utakmica, osvojio Bundesligu, Superkup Nemačke, u to je oborio rekord po broju pogodaka u Bundesligi i osvojio „Zlatnu kopačku“ Evrope.

Levandovski je pobedio sa 48 glasova, Mesi je imao 44, Mohamed Salah 39, Benzema 34, slede Kante i Žoržinjo sa po 24, dok je Ronaldo tek sedmi sa 23, a potom idu Mbape, De Brujne, Nejmar, Haland…