You are currently viewing Mesi i dalje kadrira u Barseloni: Sprečio dolazak talentovanog veziste
Foto: instgaram.com/leomessi

Mesi i dalje kadrira u Barseloni: Sprečio dolazak talentovanog veziste

Leo Mesi je na početku aktuelne sezone pojačao redove Pari Sen Žermena, ali poslednje informacije iz Španije govore da se i dalje pita oko odluka struke Blaugrane.

Pritisnuta slabim rezultatima koji su došli kao posledica loše selekcije i promašaja oko dovođenja igrača, uprava Barselone vratila je u svoje redove proverene asove poput Garsije, Alveša i Traorea. Cilj je rezultatska stabilizacija, ali sa Nou Kampa moraju da razmišljaju o budućnosti, jer se radi o fudbalerima koji su zašli u zrele fudbalske godine.

Želela je Barselona i povratak osamnaestogodišnjeg Ćavija Simonsa koji je ponikao u omladinskoj akademiji kluba „La Mesiji“. Simons trenutno igra za Pari Sen Žermen.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Xavi Simons (@xavisimons)

Stoga je Ćavi Ernandez pitao Lea Mesija za savet u vezi sa potpisivanjem profesionalnog ugovora sa Simonsom, koji bi talentovanog fudbalera vratio u Kataloniju.

List El Nacional piše da je Argentinac Ćaviju dao kratak i jasan odgovor: „Nemoj“.

Iako je zabeležio nastupe u dresu PSŽ, Simons još nije potpisao prvi profesionalni ugovor sa Parižanima. Navodno, talentovani fudbaler je nezadovoljan minutažom, ali ne treba zaboraviti koliko je jaka konkurencija u veznom redu šampiona Francuske.