You are currently viewing Mesi izazvao gnev saigrača: Samo on sme da mu se suprostavi (VIDEO)
Foto: instgaram.com/leomessi

Mesi izazvao gnev saigrača: Samo on sme da mu se suprostavi (VIDEO)

Boravak slavnog Argentinca u Pari Sen Žermenu za sada ne ide prema očekivanjima, jer je Mesi u dosadšnjem toku Lige 1 postigao samo dva gola.

Iako je u dosadašnjem toku šampionata zabeležio osam asistencija, učinak Mesija je daleko od onog kojim su se nadali navijači kluba sa Parka prinčeva, a verovatno i sam Argentinac.

Posle utakmice protiv Real Madrida u kojoj je Mesi promašio jedanaesterac, L’Ekip je bio vrlo kritičan prema zvezdi PSŽ-a dodelivši mu ocenu 3/10.

Uz to ni saigrači ne gledaju blagonaklono na njegovo ponašanje. Tokom jedne akcije Mesi je izgubio loptu kraj korner zastavice Reala, što je stvorilo uslove za kontru gostiju. Danilo Pereira je morao da startuje na Vinisijusa Žuniora, kako bi prekinuo opasan napad Real Madrida. Epilog je žuti karton za fudbalera PSŽ-a koji je odmah žestoko prigovorio Mesiju zbog greške koja ga je uvalila u probleme.

Mesi se nije mnogo uzbudio zbog prekora svog saigrača. Nastavio je da mirno korača travnjakom Parka prinčeva kao da se ništa nije dogodilo.

Ipak, teško je setiti se da je bilo koji Mesijev saigrač javno uputio kritiku Argentincu zbog greške, kao što je to učinio Danilo. Mesijeva reputacija u svetu fudbala je ogromna, a mnogo se govorilo o njegovom uticaju na menadžment Barselone, zbog kojeg su nekadašnji saigrači imali karijere nesrazmerne fudbalskom talentu i mogućnostima.

– On je teret za klub. Njegovi prvi meseci u Pari Sen Žermenu daleko su od uspešnih. Sam transfer nije bio najbolja ideja. Mesi jeste jedan od najvećih fudbalera svoje generacije, ali mi je muka da sušam ljude koji veruju da je nedodirljiv – navodi bivši krilni fudbaler kluba iz Pariza Žerom Roten.