You are currently viewing Mirza Džomba komentirao meč Srbija-Hrvatska
Foto: facebook.com/Hrvatski rukometni savez

Mirza Džomba komentirao meč Srbija-Hrvatska

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Mirza Džomba osvrnuo se na sinoćnju utakmicu između Hrvatske i Srbije koju je Hrvatska dobila 23:20.

Krasno, divno, savršeno. Bila je to utakmica visokih tenzija, ali i velikog tereta sa velikim ulogom. Srbiju se prikazivalo kao reprezentaciju u velikom naletu, a pokazalo se da je to prosječna momčad sa odličnim golmanom.

Ključ za pobjedu Hrvatske bio je spustiti tenzije i u čistoj igri pokazati da smo bolji od Srbije. Upravo to se i dogodilo.  Horvat je pokazao da zna svoj posao a dečki su odlično njegove ideje sproveli u djelo.

Mladi igrači koji dobiju priliku na ovakvoj utakmici pred prepunim tribinama odrastu u samo 60 minuta. Samo im je trebalo vjerovati. Posebne čestitke idu Lučinu. Znam kako mu je karijera tekla i zbog toga mi je posebno drago. Ne mogu se sjetiti kad je jedan mladi igrač imao ovakvu premijeru. Jedna utakmica može biti slučajnost, ali već drugu za redom on je jedan od najboljih i nosi Hrvatsku.

Zatim tu je i Cindrić koji je dokazao da je i nakon covida i bez treninga jedan od najboljih igrača na svijetu. On unosi razliku, pogledajte kako su sa njim i bez njega odigrali Jaganjac i Martinović. On svakog suigrača čini boljim 30 do 40 posto. Sad je potrebno dobiti Ukrajinu i čekati da se Duvnjak vrati. Sa njim i Cindrićem i sa ovim mladim igračima mislim da možemo daleko – kazao je Džomba.