You are currently viewing Miško objasnio kad će Micić u NBA!

Miško objasnio kad će Micić u NBA!

Zahvaljući vanserijskim partijama Vasilija Micića Efes je osvojio titulu prvaka Evrope, baš zato je i proglašen najkorisnijim igračem Evrolige. Srpski plejmejker i u ovoj sezoni brani boje turskog Efesa, dok pravo na njegovor ima tim iz NBA lige, Oklahoma Tander.

Očekivalo se da će karijeru nastaviti u NBA ligi, što se još uvek nije ostvarilo, a pod znakom pitanja ostaje i u budućnosti. O razlogu zbog kog Micić još uvek ne nastupa za Oklahomu, govorio je njegov menadžer Miško Ražnatović.

”Nema sumnje da je NBA sjajna liga i mnogo bolja nego ono što mi imamo u Evropi. Ali, i dalje postoje situacije gde tim ima prava na vas, vi ste najbolji igrač u Evropi, ali oni neće da vas trejduju niti da vam daju ponudu. I onda nikada ne zaigrate u NBA ligi, iako ste bolji od 80% igrača koji igraju tamo. To nije fer“, izjavio Ražnatović u intervjuu za ,,Basketnews.com“.

Sve dok ne postignu dogovor, Micić će ostati u Evroligi.

”Generalno, uvek je to džentlmenski sporazum, ali nekada i nije. Ako Oklahoma ne želi da mu da ponudu ili da ga trejduje, on ostaje zarobljen u Evropi” zaključio je Ražnatović.