You are currently viewing Mitrović nije sit! Na korak od rekorda!

Mitrović nije sit! Na korak od rekorda!

Fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović na korak je od obaranja rekorda po broju golova u jednoj sezoni Čempionšipa. Danas od 16 časova Fulam gostuje Halu, još jedna šansa da Mitrović prestigne prošlogodišnji rekord koji je postavio Ivan Toni iz Brentforda, 31 pogodak.

Fulam je trenutno prvoplasirani na tabeli, sa šest bodova više od drugoplasiranog Bornmuta.

Srpski napadač ove sezone je nastupao 29 puta, dok je postigao 30 golova.

Srećan sam zbog golova Milvolu koliko i zbog pobede i naše dobre igre. Srećan sam sa 30 golova, ali sam uvek gladan za još više. Trudim se da radim ono što trener zahteva od mene i da tako pomognem ekipi. To mi je posao. Da budem iskren, osećam se dobro na terenu, u ovom sistemu. Verujem treneru. Mislim da se svi u timu isto tako osećaju. – rekao je Mitrović za klupsku televiziju.

Mitrović je prokomentarisao i tim Hala.

,,Oni su čvrsta ekipa, pokazali su to kada su pobedili Blekburn i Bornmut. Dobro su organizovani, imaju novog vlasnika. Uvek je teško igrati u Halu, imaju dobre navijače i dobar stadion. Nema lake utakmice u Čempionšipu. Međutim, ko god da nam je protivnik, fokusiramo se samo na sebe, na našu igru i da se ponašamo onako kako trener zahteva od nas. Ako ispunimo ono što se dogovorimo pre utakmice, mislim da imamo dobru šansu da pobedimo“, zaključio je Mitrović.