You are currently viewing Modrić imenovao svog idola, ali i rekao do kada misli igrati
Foto: instagram.com/lukamodric10

Modrić imenovao svog idola, ali i rekao do kada misli igrati

Kapetan hrvatske reprezentaciji i igrač Real Madrida Luka Modrić na predstavljanju jedne aplikacije u Madridu otkrio je tko mu je idol i do kada namjerava igrati nogomet.

„Ne znam, stvarno ne znam do koje godine ću moći igrati. Možda do 40. godine, manje više. Al vidjet ćemo. Trebam ići polako i uživati u onome što radim. Što je jako bitno fizički i mentalno se osjećam dobro“ – izjavio je 36-godišnji Modrić pa nastavio:

„Igram za jako veliki klub, zasigurno najbolji na svijetu i radim na tome da održim ovu razinu što je moguće dulje. Vidjet ćemo do kada će to biti jer teško je govoriti o godinama. Dodatno vježbam izvan klupskog centra kako bi bio što spremniji.“ – kazao je Luka te imenovao koga vidi kao svog nasljednika:

„Vjerujem da je moj nasljednik u Hrvatskoj, ili igrač s najviše talenta, Mateo Kovačić. Odavno on nije samo talentiran,, sad je već i formiran igrač. Igrao je u velikim klubovima poput Intera i Real Madrida a sada igra jako dobro i u Chelseaju. Zbog toga možemo reći da je jedan od nasljednika, moguće lider Hrvatske koja dolazi“  – kazao je Modrić.

Luka je Zvonimira Bobana i Francesca Tottija imenovao kao svoje idole, a dodao je još i da bi se sigurno bavio nekim drugim sportom da nije otišao u nogomet.