You are currently viewing Motika predstavljen na Marakani: Pre dolaska u Zvezdu razgovarao sa ljubimcem navijača
Foto: twitter.com/FK Crvena zvezda

Motika predstavljen na Marakani: Pre dolaska u Zvezdu razgovarao sa ljubimcem navijača

Doskorašnji fudbaler minhenskog Bajerna novo je pojačanje Crvene zvezde.

Nemanja Motika rođen je 2003. godine i jedan je od igrača na kojima će Zvezda graditi svoju budućnost. Igra na poziciji levog krila, a za njegove usluge bio je zainteresovan i nemački HSV.

– Veoma sam srećan što sam ovde. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da budem igrač Crvene zvezde. Kada sam dobio poziv, nisam puno razmišljao i odlučio sam da prihvatim. Brat Nikola je već ovde i od njega sam čuo samo lepe stvari. Naravno da sam pratio Zvezdu i ranije, tako da znam dosta o klubu i istoriji. Za mene je Crvena zvezda najveći klub i zaista nisam imao dilemu – navodi novi fudbaler Beograđana na zvaničnoj promociji.

Motika je posle potpisivanja ugovora zadužio dres sa brojem 17 koji je nekada nosio Marko Marin.

Razgovarao sam i sa njim pre dolaska u Zvezdu. Rekao mi je da budem opušten i da se trudim, te da će se to sve isplatiti – navodi mladi fudbaler i ističe želju da što pre upozna Dejana Stakovića.

Razgovarali smo pre mog dolaska. Mister je veliko ime u evropskom fudbalu i svi znaju za njega. Daću sve od sebe da opravdam očekivanja i postignem što više golova i zabeležim mnogo asistencija. Jedva čekam da se nađem na terenu – kaže Zvezdino pojačanje.