You are currently viewing Može li Zvezda do TOP 8? Radonjić nema dilemu, uprkos brojnim problemima

Može li Zvezda do TOP 8? Radonjić nema dilemu, uprkos brojnim problemima

Posle osvaja Kupa Radivoja Koraća u Nišu, košarkaši Crvene zvezde okreću se obavezama u Evroligi.

Pred ekipom Dejana Radonjića je utakmica Evrolige protiv grčkog Panatinaikosa. Strateg crveno-belih kaže da njegova ekipa nije rekla završnu reč u elitnom takmičenju, uprkos nekoliko izgubljenih utakmica koje su je udaljile od borbe za TOP 8.

– Čeka nas težak raspored. Pred Kup smo imali veliku potrošnju i problematiku nastalu iz ranijeg perioda. Posle situacije sa koronom, ušli smo u težak raspored. Imali smo čak 12 utakmica, nismo bili najspremniji, bilo je teških utakmica u Evroligi, teško gostovanje u ABA ligi u Ljubljani. Onda Kup, gde smo trebali da budemo spremni da napravimo najboljeg što možemo – navodi Radonjić i dodaje:

– Od početka je situacija za nas bila delikatna, zbog povreda igrača, izostanaka. U ovom trenutku situacija nije takva da možemo da kažemo da je to nešto što možemo očekivati. Važno je da odigramo sve utakmice najbolje što možemo. Uprkos svim problemima, i dalje smo tu. Neke smo odigrali fantastično, neke smo mogli da dobijemo, ali nismo. Mogli smo da imamo više pobeda možda – zaključuje Radonjić.