You are currently viewing Mrkela: Iskoristićemo naše adute!

Mrkela: Iskoristićemo naše adute!

Nakon održanog žreba, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela prokomentarisao žreb i sledećeg protivnika, Redžersa.

,,Kada se nađete u ovakvom društvu, ne možete da izvučete laku ekipu. Mi smo izvukli Rendžers, ekipu koja je jaka, koja je prošla Borusiju iz Dortmunda. Mislim da će to biti interesantan dvomeč i za nas i za naše verne navijače. Rendžers je naš stari dužnik koji nas je pre otprilike 15 godina izbacio iz Lige šampiona i mislim da u ovoj situaciji imamo i šta da pokažemo i sa čim da se predstavimo, da odigramo jedan dobar dvomeč, pokažemo naš kvalitet. Ukoliko sve naše adute iskoristimo mislim da imamo šanse da prođemo – istakao je Mrkela za klupski sajt.

Osvrnuo se Mitar i na predstojeći večiti derbi koji zakazan za nedelju od 18 časova gde su crveno-beli domaćini.

,, Naše ambicije su uvek najveće, u svaku utakmicu ulazimo da pobedimo, bilo da se radi o prvenstvu ili nekom drugom takmičenju, želimo da zadovoljimo naše navijače koji su dosta zahtevni. Prvo nas očekuje derbi, koji je veoma važan i u poslednjih nekoliko godina će možda prvi put i odlučiti o šampionu. Važno nam je da tu utakmicu odigramo dobro, da pobedimo večitog rivala i ostanemo u trci za titulu prvaka Srbije„, zaključio je Mrkela.