You are currently viewing Na dresu Partizana neobični sponzori!

Na dresu Partizana neobični sponzori!

Rukometni klub Partizan u nastavku sezone na svom dresu dobio je nova dva sponzora. Novi dres premijerno će se prikazati u nastavku sezone u SEHA ligi, protiv protiv Pelistera u ponedeljak.

Sportskim organizacijama i sportskim takmičenjima sponzorstvo u značajnoj meri obezbeđuje resurse potrebne za ostvarivanje planiranih aktivnosti i programa.

Nesvakidašnji potez uprave rukometnog kluba Partizan, ne bi bilo čudno da su bilo koji sponzori u pitanju, ovde je reč o navijačima.

,,U pitanju su naši navijači, koji nam pomažu da se dostojanstveno borimo protiv drugih klubova, koji iza sebe imaju bogate i velike kompanije. Crno-beli će od sada na grudima imati obeležja Grobara iz Ciriha i firme R.M. Autotrasporti iz Vićence, čiji je vlasnik naš Grobar Mario „, izjavio je predsednik Partizana Željko Perkunić.

Željko Perkunić je izjavio da su se navijači uvek odazvali u brojnim humanitarnim akcijama za prikupljanje pomoći bolesnima i nemoćnima.

,,Ovo je prvi put da neki klub na svom dresu ima navijače kao sponzore. Ovim putem želimo da im izrazimo zahvalnost za nesebičnu pomoć, ljubav i podršku koju nam pružaju. Pored toga što naši Grobari koriste grla i dlanove kako bi nas bodrili, nemali broj njih finansijski nam pomaže oko kupovine nove opreme i stvari koje su potrebne klubu. Naši navijači nebrojeno puta pokazali su solidarnost, pružili nam materijalnu pomoć i bili naš osmi igrač. Zato ćemo ponosno nositi njihova imena na grudima i najvažnije bitke voditi uz njihovu podršku“, dodao je predsednik Partizana Perkunić.