You are currently viewing Nadalu se osladilo! Još jedna provokacija!

Nadalu se osladilo! Još jedna provokacija!

Španac Rafael Nadal od početka cele situacije sa Novakovim boravkom u Australiji ne prestaje da provocira ni Srbina ni sve koji za njega navijaju!

Nadal je novim komentarom samo dolio ulje na vatru i tako još jednom pokazao da u najmanju ruku nije na Novakovoj strani.

„Moraću da kažem jednu stvar – sasvim je jasno da je Novak Đoković jedan od najboljih igrača u istoriji, bez sumnje. Ali ne postoji nijedan igač u istoriji koji je važniji od takmičenja. Niko, niti Rodžer, Novak ili ja, niti Bjern Borg, koji je bio neverovatan u svoje vreme. Jedni igrači dolaze, a drugi, novi, dolaze. Tenis ide dalje, Australijan open je mnogo važniji od bilo kog igrača“, rekao je Nadal.

Rafael Nadal se ne slaže sa našim teniserom u mnogim stvarima i kako kaže svejedno mu je da li će Novak igrati na AO.

„Ako zaigra konačno biće OK. Ako ne igra na Australijan openu biće to sjajan turnir sa ili bez njega. To je moje gledište. Zaista ga poštujem, čak iako se ne slažem sa mnogim stvarima koje je uradio poslednjih nekoliko nedelja“, zaključio je Rafa.ž

Španac je šesti nosilac na turniru i ako Đoković bude zaigrao njihov potencijalni duel je u četvrtfinalu. Možda se Nadal toga i boji!