You are currently viewing „Nađite nekoga ko ima toliko finala“: Novinar konstatacijom naljutio Obradovića
Foto: instgaram.com/KK Partizan NIS

„Nađite nekoga ko ima toliko finala“: Novinar konstatacijom naljutio Obradovića

Košarkaši Partizana poraženi su u finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde, a svoje utiske posle meča sumirao je trener crno-belih Željko Obradović.

– Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Bilo je to ono što sam najavljivao , da su oni iskusna ekipa koja će znati kako da igra finale. Moji igrači su izgoreli. Nismo bili ni na nivou na kom sam očekivao da ćemo možda moći da budemo. Nadam se da će nam ovo iskustvo pomoći u svakom pogledu i u pripremi utakmice i u klubu i igračima. Na svim nivoima moramo da razmislimo zašto smo ovako izgledali. Hvala našim navijačima koji su bili fantastični i pored poraza pokazali kako se voli klub – reči su trenera crno-belih po završetku susreta.

Trofejni stručnjak je emotivno doživeo konstataciju novinara „da je svetski trener koji je dva puta dozvolio da ubedljivo izgubi od Zvezde“.

– Za sve je potrebno vreme, a ovo je početak sezone. Za tim koji je oformljen i koji ima tri igrača od prošle godine, imamo tim u Evropi. Zadovoljan sam kako se igrači ponašaju i nadam se da će nam ovo finale značiti. Svako ima pravo da očekuje, znam koliko je ovo težak posao. Nadam se da ćemo se boriti i ubuduće za finala, ispred nas je dosta utakmica – ističe Obradović i dodaje:

– Meni je ovo bilo 61. finale u karijeri. Tek toliko… nađite mi nekoga ko je imao toliko finala u karijeri. Ništa nije uvredljivo. Nije bitno da li izgubiš sa sedam ili 17 razlike kada izgubiš trofej. Svaka škola se plaća, a i ja sam je plaćao kao trener. Srećom, više finala sam pobeđivao – ljutito je konstatovao Obradović.