You are currently viewing Napadnuta majka veziste Sitija: Muškarac je udario pesnicom, a onda je nastao haos (VIDEO)
Foto: instagram.com/philfoden

Napadnuta majka veziste Sitija: Muškarac je udario pesnicom, a onda je nastao haos (VIDEO)

Vezista Mančester sitija doživeo je veliku neprijatnost u jednom noćnom klubu, kada je muškarac udario njegovu majku.

Uznemirujući video zabeležen je u Mančester areni, objektu koji je poznat po organizaciji koncerata i zabavnih manifestacija. Sukob se navodno dogodio posle poraza Sitija od Totenhema 3:2 koji je vratio Liverpul u borbu za titulu.

Još uvek nema zvanične potvrde o vremenu kada se porodica Foden suočila sa velikom neprijatnošću, ali je neminovno da je jedan od prisutnih udario Fodenovu majku. Posle toga nastao je sukob u hodniku Mančester arene.

Tuči je prethodio verbalni obračun u kojem je muškarac pogrdnim imenom nazvao Fodenovu majku, što je izazvalo žestoku reakciju gospođe Foden. Žena je na uvredu uzvratila istom merom, da bi se potom dogodio udarac koji je izazvao nevericu i gnušanje na društvenim mrežama.

Sukob je zatim nastavljen u hodniku prostorije. Majka Fila Fodena nije ostala dužna napadačima, pa je usledila je razmena udaraca u kojoj je učestvovalo nekoliko osoba.

Na kraju je jedan od učesnika tuče protivpožarnim aparatom vitlao po hodniku želeći da povredi suprostavljene učesnike sukoba.